nl   Logo   nbr
haven1

Oproep voor AED-ers

Hallo allemaal,

Zoals jullie allen hebben kunnen waarnemen is onze website van Sluis 1 grondig en super overzichtelijk veranderd. Loop er eens doorheen, chapeau 🍾 hiervoor!

Nu we alles aan het updaten zijn willen we heel graag weten, wie van de leden in het bezit is van een AED-certificaat en ook op de lijst wil komen te staan die in ons clubgebouw hangt voorzien van een mobiel nummer (misschien zelfs als uitbereiding op de koppen van de steigers).

Jullie weten als geen ander dat elke seconde telt. Het is dan ook een veiliger gevoel dat, als er iemand een hartstilstand krijgt, er vele leden op de lijst staan. Niet iedereen is altijd in de haven en zeker niet in de wintermaanden. Dan kunnen we de AED-ers in geval van nood bellen!

We willen in de toekomst ook weer een AED-cursus in ons clubgebouw geven, voor diegene die dit alsnog willen halen en tevens voor de herhaal cursisten. Ook zouden wij het zeer op prijs stellen dat de Havenmeesters (die dat willen) ook deelnemen aan deze cursus. Hiervan is er vrijwel altijd iemand aanwezig op onze haven.

Dus: heeft u een AED Certificaat?, geef dit dan aub door en wilt u aan een volgende AED-cursus deelnemen voor de eerste keer, geef je dan ook op aan:

Piet Lips (penningmeester) penmslui@XS4all.nl

met vermelding van voor/en achternaam en mobiel nummer en “is in bezit van AED-certificaat”

of

idem voor de andere leden met dan de vermelding “wil zich aanmelden voor een eerste AED-cursus”.

Want weet dat iedere seconde telt.❤️!!!

Bij voorbaat dank,

Yvonne Mutsaers

Rabo ClubSupport

link naar top

Schipperskoor De Doorsluizers heeft zich weer ingeschreven voor de Rabo ClubSupport actie, oftewel de RaboClubkas.

Jammer genoeg kunnen alleen leden van Rabobank Amerstreek stemmen. Zij ontvangen voor de stemperiode een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 4 t/m 24 oktober kunnen zij hun stem uitbrengen. Ieder lid ontvangt 5 stemmen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Wij hopen van harte dat iedereen die mag stemmen 2 x kiest voor Schipperskoor De Doorsluizers en uiteraard zou het fijn zijn als jullie kennissen, vrienden en familie dit ook doen. Zegt het voort, zegt het voort!!!

Voor info over het lidmaatschap van de Rabobank zie www.rabobank.nl/amerstreek onder het blokje “de voordelen van het lidmaatschap”.

Contactadres van de vereniging

Secretariaat:
Dré Mouwen
Korenbocht 15
4905 AS Oosterhout
secrslui@xs4all.nl

link naar top

Op dit moment is er vanwege corona niets gaande, zodra er iets georganiseerd wordt dan staat dat hier.

Details over deze activiteiten staan dan op het beveiligde deel voor de leden.